SAMARBEIDSPARTNERE

SØRBØ TRELAST – BYGGMAKKER

Sørbø Trelast as er et lokaleiet byggefirma, grunnlagt i 1922. Vi er kjent for god service, stort vareutvalg og kvalitetsprodukter til lave priser. Leverandør av byggevarer.

HARESTAD ELEKTRISKE

Harestad Elektriske AS ble etabler i 1996 og har de senere år hatt en stabil størrelse rundt 20 25 ansatte. Vårt mål er å levere våre tjenester til avtalt tid, pris og kvalitet. Harestad Elektriske AS er medlem av EL-PROFFEN.

SVITHUN ELEKTRO AS

Svithun Elektro as fikk sitt nåværende navn i 1987 . Firmaet legger i dag som tidligere stor vekt på fornøyde kunder og personlig oppfølging, og har sitt marked i kommunene i Stavangerregionen. Hvorfor velge Svithun Elektro as? Våre ansatte setter stort fokus på kunder, store som små. Vi vet at tillit bygges i mm og rives i meter. Derfor gjør vi ikke forskjell på folk, men gir alt for at du skal bli fornøyd. Vi legger vekt på kurs og oppdatering for å kunne ha flinke og motiverte elektrikere til din disposisjon til enhver tid. Våre ansatte kan ikke alt, men skal ha spesiell kompetanse og kunne spille på lag. Vi har et hovedmål : Kun fornøyde kunder! * Etter flere års samarbeid med Fundi byggtjeneste vet vi at du blir fornøyd! Vi ønsker å være din elektroforbindelse i dag og i framtiden!

FURUHAUG VVS

En effektiv rørlegger med ordren, struktur og personlig service. Hos meg får du gjennomført arbeid og produkter du kan være trygg på nå og i fremtiden. Skal du til med nybygg, modernisering eller rehabilitering? Ta meg med som rådgiver og leverandør av det som skal til for å gjøre ditt anlegg komplett. Det stilles strenge krav til rørleggere – Det liker jeg!

T&M MALERSERVICE AS

Vi tilbyr alt innen innvendig maling og sparkling, tapet, utvendig maling og fasadevask. Vi bruker til en hver tid av de beste produktene til de forskjellige oppgaver. Gratis befaring. Gode referanser fra både private og firmaer.

Murerfirma Gisle Johnsen AS

Murerfirma Gisle Johnsen AS er kjent for kvaliteten som leveres og servicen som ytes. Firmaet innehar sentralgodkjenning og er godkjent for ansvarsrett. Murerfirma Gisle Johnsen AS har bred erfaring innen nybygg og renovering av både stort og smått. Av arbeid som utføres er støping av gulv, membranarbeider på bad, flisearbeid, muring av gruvepeis og vanlig peis samt montering av ovner, muring av piper, vegger, og pussing med et bredt utvalg av slutt finnish. Murerfirma Gisle Johnsen AS passer for alle, og er klar til å hjelpe deg med dine utfordringer.
TOP